Om oss

Snickare med passion och precision

Välkommen till ett snickeriföretag med passion och precision som främsta ledord. Vi är inredningssnickare som tillverkar och monterar inredning av högsta kvalitet – oavsett om det handlar om enklare snickeriarbeten eller kompletta renoveringar. Efter över 15 år i branschen har vi utfört tusentals snickeriarbeten med nöjda kunder.

Bland våra kunder finns såväl företag som privatpersoner. Alla våra arbeten utförs av ett professionellt team hantverkare som arbetar med de bästa materialen och de modernaste maskinerna. Vi utför effektiv produktion av snickerier i absoluta världsklass.

En stor anledning till att vår verksamhet frodas och växer sig större år för år är att vi har möter våra kunders behov med flexibilitet och lyhördhet under hela arbetet – från första mötet till slutinspektionen. Kundens nöjdhet är ständigt i fokus hos oss.

Väl utvecklade samarbeten

Genom samarbeten med andra parter inom branschen – bland annat byggföretag och plåtslagare – kan vi erbjuda helhetslösningar i form av totalentreprenader. På det viset kan vi utföra ditt arbete på ett så smidigt och prisvärt sätt som möjligt.

Yrkeskunnande och kvalitet är företagets viktigaste ledord. Vi respekterar hantverket och tar aldrig några genvägar när det handlar om att uppnå ett bra resultat. Är du privatperson och vill använda ROT-avdraget? Vi hjälper dig gärna med denna populära skattelättnaden – vi tar hand om pappersarbetet!

Vi vill ta vara på miljön

Även miljön är ett starkt fokus för oss. Vårt mål är att lämna så små effekter som möjligt miljömässigt och har ett miljötänk som genomsyrar verksamheten – det kan handla om allt från källsortering och återvinning till miljövänliga transporter.

Företaget är medlem i Stockholms Snickarmästareförening och alla våra medarbetare är erfarna och välutbildade. Vi innehar F-skatt och är ansvarsförsäkrade.

Välkomna att kontakta oss om du är i behov av snickerier av högsta klass.

platsbyggd garderob stockholm

Vi gör alla snickeriarbeten med känsla för hantverkskvalitet