Tjänster

Vi utför snickerier och inredning för en rad olika typer av lokaler och sammanhang:

Kök och hem

Dags att förnya köket. Vi hjälper till med de inrednings- och snickeriarbeten som behövs för att skapa ett trivsamt och funktionellt kök, en platsbyggd garderob eller något annat elegant snickeri i hemmet. Om du låter oss ta hand om arbetet så tar vi hand om det som en totalentreprenad – du behöver bara ha kontakt med oss. Vi hjälper dig dessutom med att ta fram en ritning över ditt nya kök.

lyxigt platsbyggt kök med marmorskiva

dekorativ trävägg i sovrum

Kontor och möbler

Våra snickare och inredare har genom åren skapat kontorsmiljöer där de anställda kan trivas och arbeta effektivt. Våra möbelsnickare är erfarna och duktiga hantverkare som bygger miljöer helt efter kundernas önskemål och specifikation. Nya hyllor, kontorsbord, köksbänkar med mera – med vår hjälp kan du få ett kontor som passar din verksamheten perfekt.

Butik och reception

Vi har även lång erfarenhet av att bygga och inreda miljöer för butiker och receptioner. Med hjälp av vår långa erfarenhet kan vi motsvara kundernas högt ställda krav på kvalitet och miljö. En snygg och praktisk inredning är viktig för försäljning i en butik och det första intrycket som kunder ska få i en reception. Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina idéer oavsett om det handlar om butikshyllor eller receptionsdiskar.

dekorativ trävägg inne på NK

Offentliga miljöer

Vi utför även snickerier som lyfter offentliga miljöer. Det kan röra sig om exempelvis kontor, sjukhus, skolor, affärer, caféer och barer; miljöer där många människor rör sig varje dag. Våra inredare skapar offentliga miljöer som alla kan trivas i.

Vi skapar snickerier och inredning för alla miljöer